Ismét cirkuszoltak a gyerekek

Idén sem maradhatott el a Fényszóró Kulturális Alapítvány hagyományos Karácsonyi Fesztiválja, amely immáron 11. alkalommal került megrendezésre a Fővárosi Nagycirkuszban. Sztárvendégekből sem volt hiány, először az alapítvány elnöke, Csepregi Éva, később pedig a tinik nagy kedvence, Fluor Tomi kápráztatta el a gyerekeket.

Mint minden évben, az integráció jegyében idén is fogyatékkal élő, hátrányos helyzetű, valamint ép gyermekek és felnőttek vettek részt a Fővárosi Nagycirkuszban helyet kapó nagyszabású rendezvényen. A lelkes és önzetlen támogatóknak köszönhetően a kicsik nagyon jól szórakoztak az egész délutános, táncos-zenés programon. A számos fellépő között a Pilisi Gyermekotthon, Óvoda, Általános Iskola és Előkészítő Szakiskola lakói is lehetőséget kaptak a szereplésre, egy csodás karácsonyi éneket mutattak be hozzáillő koreográfiával.

A műsort követően a Fővárosi Nagycirkusz Társulata következett, a gyerekek legnagyobb örömére teljes egészében bemutatták a Zéró gravitáció, repülő cirkusz című előadásukat.

A rendezvényen készült fényképek megtekinthetők a galériában.