Ismét megtelt az Uránia Filmszínház

Idén is nagy sikere volt a Fényszóró Kulturális Alapítvány tizedik alkalommal megrendezett Tavaszi Művészeti Fesztiváljának, a meghívott gyerekek hatalmas lelkesedéssel tapsolták végig a több mint két és fél órás műsort. A nézők többsége egyben fellépő is volt (összesen 19 csoport, azaz 186 fellépő mutatta be produkcióját), színvonalas zenés-táncos műsorszámokkal szórakoztatta egymást az egészséges és a szellemileg vagy mozgásukban korlátozott ifjúság. A fesztiválról a sztárfellépők sem hiányozhattak, örömmel lépett színpadra az alapítvány elnöke, Csepregi Éva és Oláh Gergő is.

Az 1995 óta létező Fényszóró Kulturális Alapítvány célja, hogy társadalmi munka keretein belül segítsék és fejlesszék a fogyatékkal élő fiatalok életét, szlogenjük, hogy mindenkinek joga van a kulturális szórakozáshoz. Ennek érdekében rendszeres időközönként programokat szerveznek, amelyeken integrációs céllal a fogyatékkal élők mellett egészséges fiatalok is részt vesznek.

A Fényszóró Kulturális Alapítvány jóvoltából a gödi Topház Speciális Otthon, a sződligeti Viktor Speciális Otthon, valamint az SZGYF fenntartásában működő gyermekotthonok lakói idén is hatalmas élményekkel térhettek vissza a mindennapokba.

A fesztiválon készült fotók megtekinthetők a galériában.