Síkfutó versenyen a gödi TOPhÁZ lakói

Az Ikarus sportpályán került megrendezésre 2013. július 13-án az évtizedes múltra visszatekintő Paulinyi-Főző Nemzetközi Junior Atlétikai Emlékverseny, melyen a gödi TOPhÁZ lakói is részt vettek.
 

A szervezők úgy döntöttek, hogy ebben az évben a Paulinyi-Főző Nemzetközi Junior Atlétikai Emlékversenyen az értelmileg akadályozott fiatalok is összemérhetik erejüket, így 60 méteres síkfutást rendeztek számukra.

A versenyre a gödi TOPhÁZ lakói is meghívást kapott. Nagy Tündi, Mészáros Feri, Martinusz Tibi lelkesen, kitartóan készült az eseményre. Izgatottan várták az indulás napját. A versenyszám indítása előtt lehetőségük volt átmozgatni magukat a bemelegítő pályán. Tündi, Tibi és Feri a Nyírfa SC két versenyzőjével állt rajthoz. Mindannyian végig futották a távot, a közönség tapssal biztatta őket. Az eredményhirdetéskor büszkén álltak fel a dobogóra.

A díjakat Formanek Tamás, az otthon igazgatója és Czingler Zsolt, a hármasugrás magyar csúcstartója, az 1999-es VB III. helyezettje adta át.  Az érmek és az ajándékcsomagok átvétele után a lelátóról szurkolhattak a sportolóknak.

Mindenki nagyon jól érezte magát ezen a tartalmas délutánon.