Fáy Lovasnap a Kishársasban

A Fáy András Mezőgazdasági, Közgazdasági Szakközépiskola, Szakiskola és Kollégium ebben ez év áprilisában is megrendezi az iskola szakmai és elméleti munkáját reprezentáló, nagy érdeklődésre számot tartó egész napos lovas bemutatóját, a Fáy lovas napot.

A hagyományoknak megfelelően, a Fáy nap ebben az évben is az iskola tangazdaságában, a Pécel és Isaszeg között található Kishársasban kerül megrendezésre 2013. április 27-én. Az egész napos lovas program minden korosztály számára tartogat érdekességeket. A tavalyi évhez hasonlóan, az egészen kicsik az állatsimogatóban ismerkedhetnek a ház körül élő állatokkal, a nagyobbak pedig megtapasztalhatják a lovaglás és a fogatolás örömeit, valamint kreatív sarokban kézművesedhetnek.

A látogatók változatos programokban gyönyörködhetnek, megtekinthetik a fogathajtók, csikósok, díjlovaglók, és a voltizsálók produkcióit. A programok a lovas sportok szinte valamennyi fajtáját bemutatják. A rendezvény részleteiről bővebb információt a www.fayszakkozep.hu oldalon talál.

„A ló előnye tenger, az embernek a ló való,
Mert lóvá tesz az ember, s emberré tesz a ló.”
(Jókai Mór)